1 perc elolvasni
KEZDŐ2

KEZDŐ 2 SALSA CSOPORT
STABIL ALAPOK, MAGABIZTOSSÁG, VEZETÉS-KÖVETÉS, GYAKORLAT


Bármikor is kezdesz bele minimum 1 tanévet szánj rá, hogy stabilizáld az alapokat, mélyítsd el a tudásod. Nem kell tovább rohanni, mert a mozdulatok begyakorlása fontos és később nagy hasznát veszed. Ha rendesen meg vannak a new yorki salsa alapok könnyedén átlibbensz a következő szinteken. Ne feledd itt szembesülsz nagyon sok olyan dologgal, amiről eddig nem is tudtál. Legyél nyitott!! Ne félj attól, ha valami nem megy, azért vagyunk itt, hogy tanuljunk. Sok az infó nem tudsz mindent felvenni elsőre. Az motiváljon, hogy minél többet csinálod, annál jobb lesz. Vigyél rendszerességet a tánctanulásba és minden héten látogass el az órákra, mert ezen a szinten a test könnyen felejt. Ha ezt betartod pár hónap múlva lényeges változást és nagy előrelépést fogsz tapasztalni


🔸Ide várjuk azokat, akik frissek még a táncparketten vagy újrakezdők, de tisztában vannak a basiccel, alapfigurákkal vagy maximum 2 hónapja járnak rendszeresen Basic és /vagy kezdő órára. 

🔸Amíg nem tudod önállóan letáncolni az alapokat és használni őket  esetleg buliban is néha, addig mindenképp ezt a csoportot ajánljuk.

🔸Ide várjuk még természetesen a régebb óta táncolókat, ha szükségük van az alapfigurák tisztázására. Hogyan helyezkedsz egy-egy figurában, hogyan vezetsz-követsz, figura kötések, dinamika, stb.