TELJESEN KEZDŐ TANFOLYAM- Salsa Basic
KEDD 19:00 LA PLACE STUDIO & SZERDA 18:00 ART MORE STUDIO

TELJESEN KEZDŐ - ALAPOZÓ

-----------------------------------------
ÚJ KEZDŐ KURZUS 🔸 KÉT HELYSZÍNEN🔸 ÚJ STÍLUS

🔹️TEMATIKA:

Ez a 10 hét lesz salsa tudásunk megalapozója. Ajánljuk teljesen kezdő és újrakezdő táncosoknak, hogy néhány hónap után be tudj csatlakozni haladóbb osztályainkba. ALAPLÉPÉSEK (basic, oldal basic), FORGÁSOK (jobbra,balra), ALAPFIGURÁK (párban) Az órán folyamatos párcserével tanulunk, hogy tényleg mindenkivel tudj táncolni és érezd a különbségeket, mennyi különböző személyiség tud együttműködni, mikor közös a fejlődés.

🔹️MIÉRT ÉRDEMES ELKEZDENED?

Tudjuk, hogy minden kezdet nehéz, de csak az első lépést kell megtenned, a többi már jön magától. Tartozz egy felemelő közösséghez, igényes szórakozást nyújt és kivételes lehetőség, hogy új hobbid által fejlődjön személyiséged és mozgásod. Hatással lesz a közérzetedre, a tartásodra, az egészségedre és segít a mindennapokban is egy teljesebb, pozitívabb életet élni. A táncos élet egy olyan életérzést ad, ami egész életeden át elkísér és a világ bármely részén járj, mindenhol otthonra találsz a Táncos közösségen belül.

🔹️MIT HOZZAK AZ ÓRÁRA?

Kényelmes öltözék, az utcai viselet is tökéletesen megfelelő, de jöhetsz sportosban is. VÁLTÓCIPŐ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ

Cipő javaslat: Lapos vékony, rugalmas talpú cipő, amiben érzed a talajt. Magassarkút később húzunk, de ha ragaszkodsz hozzá, nyugodtan jöhetsz abban is, javasoljuk, hogy legyen számodra kényelmes és stabil a lábadon.
Törülköző, ha izzadós vagy és dezodor, hogy a partnernek is kellemes legyen a kontakt veled.

 SALSA KEZDŐ BASIC (NewYork Style)

🔹️ IDŐPONT: Kedd 19.00 - 20.00

HELYSZÍN: LA PLACE STUDIO 1025 Bp. Szépvölgyi út 44

🔹️ IDŐPONT:  SZERDÁN 18.00 - 19.00

HELYSZÍN:  ART MORE STUDIO 1076 Bp. Szinva utca 3. melett (Szinva utca- Alpár utca sarok)